R.S. FLOORING

Klein bedrijf met een grootse aanpak

Over Ons

RS Flooring is sinds 8 jaar een eenmanszaak die zich de afgelopen 5 jaar heeft gespecialiseerd in het leggen van PVC en Gietvloeren. Inmiddels uitgegroeid tot een druk vloerenbedrijf met een eigen showroom en kantoor gevestigd in Waddinxveen. 

De oprichter van RSFlooring is Roy Suijkens, 33 jaar woonachtig in de omgeving van Gouda. De passie voor het leggen van vloeren is groot en is ontstaan doordat Roy zijn ervaring heeft opgedaan op grote projecten waarbij gietvloeren werden gegoten. Hiernaast deed hij kleine klussen met laminaat en pvc vloeren te leggen wat uitgroeide tot een breed netwerk met klanten. Hierdoor is hij zich gaan richten op particulieren en mkb. PVC en gietvloeren zijn inmiddels onze specialiteit geworden en wij doen dit werk elke dag weer met veel plezier. 

Het blij maken van klanten met een prachtige vloer is iets wat wij enorm belangrijk vinden, een vloer is iets wat je niet zomaar vervangt of aanschaft. Daarom zullen wij er alles aan doen om dit naar uw wens uit te voeren. 

Wij nodigen u daarom ook van harte uit in onze showroom, hierbij kunt u ons assortiment met diverse merken bekijken op staalborden en vergelijken met elkaar. Ook zodat u een beeld krijgt wie wij zijn, hopelijk tot snel!

 

Sterke punten:

Ons team

Wie kun je bij ons tegenkomen? 

Roy Suijkens

Eigenaar & Vakman

Laura kesting

Administratie & Showroom

John Suijkens

Egaliseer specialist

Veel gestelde vragen

Jazeker, neemt u contact met ons op om een afspraak te maken en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Wij hebben laminaat en PVC vloeren in onze displays. Ook hebben we voorbeelden van gietvloeren en vloercoatings.

Ja bij plak PVC is het altijd van belang dat de ondervloer zo vlak mogelijk is.

Jazeker, elk type vloer heeft zijn eigen voorwaarde. In het algemeen moet de ruimte temperatuur rond de 20 graden zijn en de relatieve luchtvochtigheid tussen de 45 en 65%

In constructievloeren zoals zand cement dient het vochtpercentage onder de 2,5% te zijn.

Om het materiaal de mogelijkheid te geven zich te ontspannen dient het minimaal 48 uur in gesloten verpakking te acclimatiseren in de te verwerken ruimte. Het materiaal dient op een vlakke ondergrond te liggen. Wanneer PVC niet is geacclimatiseerd kan dit problemen geven bij het verwerken.

Om het materiaal de mogelijkheid te geven zich te ontspannen dient het minimaal 48 uur in gesloten verpakking te acclimatiseren in de te verwerken ruimte. Het materiaal dient op een vlakke ondergrond te liggen. Wanneer PVC niet is geacclimatiseerd kan dit problemen geven bij het verwerken.

De dikte van een gietvloer is ongeveer 3mm.

Dit is afhankelijk van het soort gietvloer.

Een PU UV-proof vloer verkleurt niet.

Een normale PU gietvloer geeft kans op verkleuring na enige tijd.

Een Epoxy gietvloer verkleurt na enige tijd.

Jazeker laminaat en click-PVCis door een handige doe het zelfder goed te leggen. Wij adviseren u bij uw aankoop en zorgen dat u over de juiste type ondervloer beschikt.